Використання сервісу LEARNINGAPPS на уроках математики

Запровадження в навчально-виховний процес шкіл сучасних інформаційних технологій є вимогою часу. Без їх використання забезпечити рівний доступ до якісної освіти для всіх учнів неможливо. Одним з таких сервісів є LearningApps.org, який я досить часто використовую на уроках математики. 
LearningApps.org – онлайновий сервіс, який дозволяє створювати інтерактивні вправи. Він є конструктором для розробки різноманітних завдань з різних предметних галузей для використанням і на уроках, і позаурочний час, і для малечі, і для старшокласників. 

Сервіс Learningapps є додатком Web 2.0 для підтримки освітніх процесів у навчальних закладах різних типів. Конструктор Learningapps призначений для розробки, зберігання інтерактивних завдань з різних предметних дисциплін, за допомогою яких учні можуть перевірити і закріпити свої знання в ігровій формі, що сприяє формуванню їх пізнавального інтересу.

Так, наприклад, під час вивчення теми «Рівняння» в 5 класі я створила та запропонувала учням наступну вправу https://learningapps.org/4176883

Немає коментарів

На платформі Blogger.