Використання інтерактивної дошки як одна з вимог сучасного освітнього процесу

2 березня 2018 року в Олександрівській ЗШ І-ІІІ ступенів №1 КЗ "Олександрівське НВО №1" відбувся майстер-клас з використання SMART-дошки для педагогічного колективу школи на тему “Використання інтерактивної дошки як одна з вимог сучасного освітнього процесу в умовах інформаційного суспільства” під керівництвом вчителя інформатики Дахно Людмили Олександрівни.
Учасники майстер - класу ознайомилися з основними інструментами програмного забезпечення SMART Notebook 17.0 та правилами налаштування мультимедійного комплексу для роботи на уроці.






Учителі вивчили додаткові інструменти та можливості програмного забезпечення, мультимедійні та інтерактивні ресурси Lesson Aktivity Toolkit 2.0, що дозволяють створювати цікаві уроки з найповнішою реалізацією використання touch-технології дошки. Ця технологія та можливості програмного забезпечення сприятимуть зацікавленості та мотивації учнів у навчанні. 

Робота з інтерактивними та мультимедійними пристроями істотно допомагає навчанню. Це добрий вибір для тих учителів, які хочуть зацікавити своїх учнів, підвищити відвідуваність, полегшити засвоєння матеріалу тощо.

Немає коментарів

На платформі Blogger.