Працюю на результат!

 З 2009 року я працюю  Олександрівській ЗШ І-ІІІ ступенів №1 на посаді вчителя математики та інформатики. 

Проблема, над якою я працюю: Використання цифрових технологій на уроках математики та інформатики як метод зацікавлення учнів.

Педагогічний стаж - 11 років.





Досягнення


Лауреат (ІІІ місце) обласного огляду освітніх блогів «Педагогічна блогосфера» в номінації «Блог учителя». Освітня галузь "Математика та технології" 2018 p.

Лауреат обласного огляду освітніх блогів "Педагогічна блогосфера" в номінації "Блог методичного формування"

Голуб Денис - переможець Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій для дітей та молоді «ІТalent». Номінація "Веб розробка "Шкільний сайт" (ІІ місце) 2018-2019 н.р.

Голуб Денис - переможець Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій для дітей та молоді «ІТalent». Номінація "Фотографія" (І місце) 2018-2019 н.р.

Голуб Денис - переможець обласного конкурсу з інформаційних технологій “Ми - діти галактики” (І місце) в номінації «WEB-сайти», 2018-2019 н.р.

Крикун Надія - переможець обласного конкурсу з інформаційних технологій “Ми - діти галактики” (ІІІ місце) в номінації «WEB-сайти», 2018-2019 н.р.

Голуб Денис - учасник Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (2019/2020 – ІІ етап (відділення комп’ютерних наук, секція «Internet-технології та WEB дизайн»).
 
Голуб Денис - переможець обласного конкурсу з інформаційних технологій “Ми - діти галактики” (І місце) в номінації «WEB-сайти», 2020-2011 н.р.

2 рік поспіль працюю в Малій Академії Наук. В цьому році над дослідженням в галузі штучного інтелекту, пов'язаною з обробкою природної мови (NLP).

Голуб Денис - переможець (І місце) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (2020/2021 – ІІ етап (відділення комп’ютерних наук, секція «Internet-технології та WEB дизайн»).  Назва роботи: "Обробка природної мови"

Переможці олімпіад
2018-2019 н.р.


Математика - 6 клас - І місце (Бондаренко Тамара)
Інформатика - 8 клас - ІІІ місце (Голуб Денис)
                         9 клас - І місце - (Пірогов Дмитро)
                         
І 
Інформаційні технології - 8 клас - ІІІ місце (Голуб Денис)
                        9 клас - ІІ місце (Пірогов  Дмитро)
                        10 - ІІ місце - (Крикун Надія)

2019-2020 н.р.
Математика - 7 клас - І місце (Бондаренко Тамара)
Інформатика - 8 клас - ІІІ місце (Шевченко Максим)
                         9 клас - ІІ місце (Голуб Денис)
                         10 клас - ІІ місце - (Пірогов Дмитро)
Інформаційні технології - 9 клас - ІІ місце (Голуб Денис)
                        10 клас - ІІ місце (Пірогов  Дмитро)

Працюю творчо. В 2019 році Голуб Денис, учень 10 класу, двічі переможець Всеукраїнського конкурсу ITalent (ІІ місце в номінації "Веб-сайти", І місце - в номінації "Фотографія"), Надія Крикун та Голуб Денис - переможці обласного конкурсу "Ми - діти Галактики" в номінації "Веб-сайти".










Так як школа потрапила до програми "Велике будівництво" в березні 2020 року її відвідав міністр мінрегіону Олексій Чернишов. Міністр побував на онлайн-уроці математики (вчитель Дахно Л.О.) та поспілкувався в мережі з учнями 7 класу.







Минулого року була тренером проєкту "Електронний житель Кіровоградщини" для людей похилого віку в своєму районі.

В лютому 2021 року разом зі своєю донечкою взяла участь в конкурсі до Дня Соборності України від Кіровоградського центру туризму.





Результати роботи висвітлюю на своєму блозі, на шкільному сайті, обласних сайтах новин, на обласних телеканалах, в соцмережах та на шпальтах газет. 









Немає коментарів

На платформі Blogger.