Взяли участь у Міжнародному конкурсі


35 учнів Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 КЗ "Олександрівське НВО №1" взяли участь у Міжнародному конкурсі комп'ютерної грамотності "Бобер-2018", який проходив з 11 по 13 листопада.



Метою конкурсу є підвищення комп'ютерної грамотності дітей, ознайомлення та зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, комп'ютерною технікою та літературою, активізація творчої діяльності вчителів, надання статистичних даних результатів конкурсу для вдосконалення навчальних програм та підручників.
Форма проведення цього конкурсу подібна до аналогічних конкурсів з математики і фізики «Кенгуру» та «Левеня». Основна відмінність - всі завдання учні виконують на комп’ютері.
Юні "бобренята" та "бобрики" мали змогу поринути у цікавий та захоплюючий світ інформатики, отримавши при цьому масу позитивних вражень.



Результати конкурсу оприлюднюються на офіційному сайті не пізніше ніж через вісім тижнів після його проведення. По завершенні всіх необхідних підрахунків переможці отримають спеціальні сертифікати та заохочувальні призи.

Немає коментарів

На платформі Blogger.